Over de verificatie in twee stappen

De verificatie in twee stappen is mogelijk niet beschikbaar in je regio. Voor meer informatie raadpleegt u de Help van My Kaspersky.

De verificatie in twee stappen voorkomt dat criminelen zich kunnen aanmelden bij uw My Kaspersky-account zelfs als ze uw wachtwoord kennen. Om uw identiteit te verifiëren, ontvangt u een unieke veiligheidscode op een van de volgende manieren:

U kunt de verificatie in twee stappen inschakelen op My Kaspersky. In het geval dat u een ander telefoonnummer hebt, kunt u het updaten op My Kaspersky. Als u al bent aangemeld bij uw account op een apparaat, verandert er niets voor u. Voor gedetailleerde informatie raadpleegt u de Help van My Kaspersky.

De beveiligingscode is voor een korte periode geldig. Als de code verloopt, vraagt u een nieuwe beveiligingscode.

Als u geen sms met beveiligingscode hebt ontvangen